1. Se separă ouăle, albuşurile se pun într-un bol şi gălbenuşurile în altul cu un praf de sare. Albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul şi zahărul vanilat, gălbenuşurile, coaja de lămâie şi, la sfârşit, făina cernută. Se amestecă uşor să nu facă cocoloaşe.

2. Compoziţia se toarnă în tava tapetată cu făină şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil.

3. Pentru cremă, se freacă gălbenuşurile cu zahărul vanilat şi zahărul pudră, se adaugă brânza mascarpone şi, la sfârşit, frişca bătută. Se amestecă uşor, în sensul acelor de ceasornic, ca să nu se lase. Se pune câteva minute la rece.

4. Între timp, se spală boabele de struguri şi se lasă să se scurgă. După ce s-a răcit blatul, se împarte în trei foi. Prima foaie se aşază pe un platou, se întinde primul strat de cremă, se presară boabele de struguri pe toată suprafaţa, se pune a doua foaie, şi tot aşa. Se ornează cu cremă şi boabe de struguri. Se serveşte după ce a fost lăsat 2-3 ore la rece.