Îţi plac bezelele? Dacă le combini cu cireşe sunt absolut delicioase. Încearcă şi tu reţeta de bezele cu cremă de ciocolată și cireșe!

1.    Se bat albușurile bine împreună cu zahărul, se adaugă o linguriță de suc de lămâie și se continuă baterea până când bezeaua devine solidă.

2.    Din spuma obținută, cu ajutorul unui poș, se formează grămăjoare într-o tavă tapetată cu hârtie de copt care se bagă la cuptor, la 120°C, pentru o oră.

3.    Între timp, se prepară crema. Se aduce smântâna în punctul de fierbere, după care se ia de pe foc, se adaugă ciocolata ruptă în bucățele și se amestecă până când aceasta se topește. Se lasă vasul un pic la rece, apoi se mixează bine până capătă consistența unei creme fine.

4.    După ce au fost lăsate să se răcească, bezelele se ung cu crema de ciocolată pe suprafața netedă, se așază un rând de felioare de cireșe, apoi se lipesc două câte două. Se ornează cu ciocolată rasă și cu frunzulițe de mentă.