- Se curăţă ciupercile, se spală în câteva jeturi de apă şi se taie feliuţe subţiri. Ceapa se curăţă şi se spală bine, apoi se taie mărunt.
- Ciupercile se călesc într-o tigaie cu ulei încins, împreună cu ceapa tocată mărunt. După ce s-au călit, se lasă să se răcească.
- Spanacul se curăţă şi se clăteşte în jet de apă rece, apoi se pune la fiert în apă cu puţină sare, timp de 10-15 minute. După ce s-a opărit, spanacul se căleşte cu ceapa şi usturoiul şi se condimentează cu sare şi piper, după preferinţă.
- Se taie chiflele, se scoate miezul, se stropesc cu unt topit în interior, se adaugă compoziţia de ciuperci şi spanacul şi se pun la cuptor să se rumenească.
- Între timp, se prăjesc ouăle ochiuri şi se pun în fiecare chiflă iar, pe deasupra, se ornează cu caşcaval ras.
4 iunie 2011