1. Se spală cartofii şi se pun să fiarbă în apă cu sare la foc potrivit. După ce au fiert, se scot din apă, se curăţă de coajă şi se zdrobesc cu blenderul. Se adaugă sare şi 2 ouă şi se amestecă cu o lingură de lemn.

2. Separat, se căleşte carnea de pui cu puţin ulei, sare şi piper şi apoi se lasă să se răcească. Se amestecă carnea de pui cu un ou, cu puţin ulei, sare şi piper.

3. Se curăţă şi se spală ciupercile şi se toacă mărunt. Se călesc cu ceapa şi usturoiul tocate mărunt. După ce s-au călit, se adaugă verdeaţa şi pesmetul. Spanacul se opăreşte şi se taie mărunt.

4. Se tapetează tava cu unt şi cu pesmet şi se pune un rând de piure de cartofi, un rând de ciuperci, un rând de carne, un rând de spanac, un rând de piure. Se acoperă cu ou bătut amestecat cu caşcaval şi se bagă la cuptor. Se ornează cu pătrunjel verde.