Burrito cu pui

1. Se spală pieptul de pui, se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie şi se taie cubuleţe. Se condimentează cu sare, piper şi oţetul balsamic. Se acoperă şi se lasă 20 de minute la macerat.
2. Separat, se curăţă ceapa, ardeii şi se taie cubuleţe. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se adaugă ceapa tăiată. Se căleşte la foc mic până devine transparentă şi apoi se adaugă puiul şi ardeii şi se stropesc cu apă călduţă. Se lasă să se înăbuşe la baie de aburi.

3. Lipiile se pun pe un platou, se stropesc cu sosul lăsat în tigaie şi apoi se adaugă compoziţia de pui cu ardei şi ceapă. Se presară pătrunjel proaspăt, tocat mărunt, şi se stropesc pentru un gust deosebit cu oţet balsamic. Se rulează şi se servesc cu garnitură de salată verde şi roşii.