Burrito picant

1. Pentru început, se spală carnea de pui cu jet de apă rece, apoi se lasă la scurs pe un prosop absorbant de bucătărie. Cu ajutorul unui cuţit foarte ascuţit, se taie felii subţiri, eventual se mai mărunţesc.
2. Carnea de pui se căleşte în uleiul de măsline şi, după ce a căpătat o culoare arămie, se adaugă ceapa roşie, curăţată, spălată şi tocată solzişori, în prealabil.
3. Se înăbuşe la foc mic până când ceapa devine sticloasă, se pun ciupercile curăţate şi tăiate felii foarte subţiri şi ardeii tăiaţi cubuleţe. Se lasă să se înmoaie şi, după ce s-au călit bine, se pune pasta de măsline, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4. Foile de burrito se stropesc pentru început cu puţin sos din compoziţia pregătită, se umplu şi se rulează cu atenţie să nu se rupă. Se aranjează pe un platou ornat cu frunze de salată verde. Se servesc imediat.