Cartofi Byron
Învață să prepari niște cartofi Byron delicioși, cu cremă de brânză la cuptor și smântână după o rețetă rapidă și ușoară.
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 200 de grade, curăță cartofii de coajă și șterge apa de pe ei.
Înțeapă fiecare cartof cu o furculiță, ca să se pătrundă mai bine la cuptor.
Dă cartofii la cuptor pentru o oră și 20 de minute, apoi scoate-i din coptor și taie-i pe jumătate pe orizontală.
Folosind o lingură, scobește puțin din mijlocul cartofilor, astfel încât să faci loc pentru crema de brânză. Poți împinge miezul cartofilor spre margini, ca să nu arunci deloc din ei.
Amestecă separat, într-un castron, brânza cheddar rasă și smântâna grasă. Poți adăuga puțin bacon dacă vreo i aromă mai puternică.
Dă la cuptor încă 5-7 minute, până ce brânza se topește și servește cu ceapă verde deasupra, sare de mare și puțin piper sau nucșoară.