1. Se încălzeşte mierea cu untul pe un vas cu apă caldă şi se amestecă până se înmoaie. Făina se cerne cu praful de copt. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Jumătate din albuşuri se bat spumă, apoi se adaugă zahărul, zahărul vanilat şi o lingură zeamă de lămâie. Se bat în continuare până se întăresc din nou.

2. Se amestecă albuşurile bătute spumă cu toate gălbenuşurile, untul cu mierea şi coaja de lămâie. Se adaugă făina şi se amestecă uşor, de jos în sus. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie pergament şi se coace la foc potrivit, în cuptorul încins, 30 minute.

3. Pentru glazură, se bat 2 albuşuri spumă. Se adaugă zahărul pudră şi 2 linguri zeamă de lămâie şi se freacă până se topeşte zahărul şi devine ca o smântână. Se separă 3 – 4 linguri şi se amestecă cu cafeaua solubilă. Se acoperă checul cu glazură, se ornează cu nuci şi se lasă să se usuce.