1. Se dă drumul la cuptor la o temperatură de 120° C şi se pregăteşte tava cu hârtie specială pentru copt.

2. Într-un bol se pune untul care a stat la temperatura camerei şi se amestecă cu zahărul pudră şi cu zahărul vanilat până se obţine o cremă. După ce aţi obţinut crema de unt, adăugaţi ouăle unul câte unul, până le încorporaţi.

3. Se cerne făina şi cacaua şi se pregătesc alte două boluri. Se toarnă făina peste cremă şi se amestecă uşor, cu mişcări circulare, să nu facă cocoloaşe. Se toarnă compoziţia în mod egal în bolurile pregătite. În unul se amestecă cu cacaua iar în celălalt cu esenţa de zmeură.

4. Se toarnă în tavă compoziţiile şi se amestecă circular cu o lingură pentru a căpăta forma şi aspectul din poză. Se bagă la cuptor la foc potrivit 40 de minute, apoi se scoate şi se lasă să se răcească. Se stropeşte cu glazură de ciocolată pe mijloc, iar marginile se pudrează cu zahăr farin.