1. Se pune într-un vas făina cernută, se adaugă apa minerală treptat, ca să nu formeze cocoloaşe, apoi uleiul şi sarea. Se curăţă ceapa şi mărarul, se toacă mărunt şi se adaugă în compoziţia de clătite.
2. Se pune tigaia să se încălzească, se unge cu ulei şi se toarnă din compoziţia de clătite. Se întorc cu atenţie deoarece aluatul nu are ou şi este mai fraged.
3. Separat, se curăţă morcovii, se spală şi se dau pe răzătoarea mare. Ceapa se taie solzişori, ciupercile se toacă mărunt şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se condimentează cu sare şi, la sfârşit, se adaugă puţin oţet balsamic pentru aromă.
4. Compoziţia de umplutură se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se umplu clătitele, se rulează şi se servesc pe frunze de salată.
12 decembrie 2010