Cordon bleu cu legume

1. Toate legumele se curăţă şi se spală. Cartofii se taie în jumătăţi şi se fierb în apă cu sare, iar ceapa şi celelalte legume se pun separat într-o altă oală la fiert în apă cu sare şi o lingură de unt.

2. Pieptul de pui se spală, se curăţă de pieliţe, se usucă cu un şervet absorbant şi se taie pe mijloc. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă 5 minute acoperit la rece. Într-un castron se pune brânză proaspătă şi se amestecă cu ceapa tocată mărunt, caşcavalul ras, sare şi piper după gust.

3. În fiecare buzunărel de piept se introduce o felie de şuncă şi o lingură din compoziţia de brânză şi se întinde uniform. Pentru siguranţă şi aspect plăcut se prind cu scobitori, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc într-o tigaie încinsă cu ulei.

4. Se servesc calde cu garnitura de legume fierte gratinate cu unt.