1. Se cerne făina într-un bol, se adaugă un praf de sare, untul moale, oţetul de mere sau zeama de lămâie, mirodeniile și zahărul pudră. Toate ingredientele se pasează cu blenderul sau cu mixerul.

2. Aluatul se lasă să se odihnească aproximativ 30 de minute şi, între timp, se lasă cuptorul să se încălzească la 120°C. Se ia aluatul şi se întinde cu sucitorul, se împachetează şi se procedează aşa de 2-3 ori, astfel încât aluatul să fie fraged şi pufos.
3. Separat, se curăţă nucile şi se coc câteva minute. Se lasă să se răceasă şi se macină. Nuca măcinată se amestecă cu dulceaţa şi coaja de portocală şi de lămâie.
4. Se întinde compoziţia într-un strat subţire, se taie pătrăţele şi se umplu cu compoziţia de nucă şi dulceaţă. Se aranjează în tavă şi se bagă în cuptor. După ce au căpătat o culoare aurie, se scot, se lasă să se răcească puţin şi apoi se pudrează cu zahăr.