1. Se dezgheaţă aluatul, se întinde cu sucitorul pe planşetă şi, cu un pahar potrivit, se formează coşuleţele.

2. Se dă drumul la cuptor la o temperatură de 120° C, se stropeşte tava cu puţină apă şi se aşază coşuleţele. Se ung cu ou bătut pentru un aspect plăcut şi se lasă să se coacă 40 de minute.

3. Între timp se pune un ou să fiarbă tare, se scoate gălbenuşul, se zdrobeşte cu mixerul şi se amestecă cu gălbenuşul crud, cu sare, piper şi ulei puţin câte puţin, până e gata maioneza.

4. Ciupercile se scot din borcan, se scurg şi se taie cubuleţe, apoi se amestecă cu maioneza şi pieptul de pui fiert. Se condimentează cu sare şi piper dacă mai este nevoie şi se umplu coşuleţele. Se ornează cu fire de pătrunjel verde şi se servesc la aperitive.