Cremă în două culori
1. Se curăţă grepfruturile de coajă, apoi feliile de pieliţe. Se taie cubuleţe şi se dau prin blender. Între timp, se pune gelatina la înmuiat în apă caldă.
2. Se bat albuşurile spumă, apoi se încorporează zahărul. Se bate frişca până se obţine o spumă.
3. Într-un castron mare, se amestecă uşor frişca cu albuşurile bătute, apoi se adaugă puţin câte puţin piureul de fructe şi se amestecă în continuare până se omogenizează. Se toarnă apoi gelatina şi se amestecă uşor totul. Se ţine la rece 1-2 ore.
4. Pentru crema de ciocolată, se amestecă laptele rece cu conţinutul plicului, conform indicaţiilor de pe pachet. Se ţine la frigider o oră.
5. În pahare sau cupe de îngheţate, se pun 1-2 linguri de cremă de ciocolată, apoi se completează cu spumă de grepfrut.
6. Se ornează cu felii de grepfrut.