1. Albuşurile se bat spumă odată cu zahărul şi se adaugă gălbenuşurile, amestecate înainte cu 50 ml ulei. Se adaugă făina în ploaie, amestecând bine, apoi coaja de portocale şi scorţişoara. Aluatul se toarnă într-o tavă unsă, tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 20-25 minute.

2. Se scot fructele din compot şi se lasă la scurs, iar sucul se păstrează pentru prepararea jeleului de fructe. Brânza de vaci se freacă cu zahărul şi cu laptele, până se topeşte tot zahărul. Separat se topeşte ciocolata rasă în baie de aburi cu untul. Se lasă să se răcească puţin, apoi se adaugă brânza în porţii mici, amestecând continuu până se obţine o cremă omogenă.

3. Pe blatul copt şi răcit se aşază fructele din compot, tăiate în jumătaţi, alternând caisele cu mandarinele. Se toarnă crema în strat uniform, apoi se acoperă cu jeleul de fructe şi se ornează cu felii de mandarine şi fistic. Se lasă la rece 2-3 ore şi se taie bucăţi.