1. Se pune apă cu sare şi o linguriţă de ulei la foc. Când a dat în clocot, se adaugă pastele şi se lasă sa fiarbă conform indicaţiilor de pe pachet. După ce au fiert, se scot din apă şi se lasă în sită sub jetul de apă rece.
2. Pieptul de curcan se feliază, se bate cu ciocanul de şniţele, se unge cu ulei şi se condimentează cu muştar cu hrean, sare şi piper. Se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă circa o oră în frigider, la macerat.
3. Se desfac ouăle într-un bol, se bat cu un praf de sare şi se pregăteşte pesmetul şi parmezanul. Se încinge uleiul în tigaie şi se prăjesc şniţelele de curcan. Se trec prin pesmet, parmezan, ou, parmezan şi pesmet. Se prăjesc şi se scot pe prosop absorbant de bucătărie.
4. Pastele se încălzesc în unt, se condimentează cu sare şi se servesc cu sos aromat de roşii, şniţel şi parmezan. Se bagă 3-4 minute la cuptor şi se servesc cu salată verde şi roşii.
12 decembrie 2010