1. Carnea de curcan se spală, se usucă într-un şervet de bucătărie şi apoi se taie în cubuleţe de 1/1 cm. Se sparge un ou într-un bol, se adaugă condimentele universale, laptele, sarea şi piperul. Se adaugă şi chiflele tăiate cubuleţe, se amestecă totul şi se lasă puţin să se înmoaie tot amestecul. Dacă amestecul este prea moale, se adaugă puţin pesmet.

2. Se iau două treimi din cantitatea obţinută, se condimentează după gust şi se întinde amestecul pe planşa de lucru cu un sucitor. Se pune deasupra carnea tăiată şi morcovul fiert. Se rulează totul şi se fixează cu scobitori, pentru a nu se desface. Se pune ruloul într-o tavă unsă cu unt şi se dă la cuptor pentru 20 de minute. Din 5 în 5 minute, se stropeşte ruloul cu puţină apă.

3. Pentru aluat, se amestecă făina cu praful de copt şi cu puţină sare. Se formează o adâncitură în făină şi se sparge acolo un ou, se adaugă oţetul, 200 ml de apă şi apoi se frământă. Se lasă la crescut 10 minute.

4. Se mixează spanacul cu migdalele tocate, căţeii de usturoi sfărâmaţi şi cu treimea de amestec rămasă de la pasul 2. Dacă este prea moale, se adaugă o lingură de pesmet pentru a o mai lega.

5. Se scot scobitorile de la rulou şi pune deasupra mixtura de spanac. Se întinde foaia de aluat şi se taie fâşii. Se îmbracă ruloul cu fâşiile de aluat, se unge cu ou bătut şi se aşază totul în tava de copt unsă cu unt. Se lasă la cuptor până ce crusta devine aurie. Se taie felii după ce se răceşte.