Un deliciu plin cu cremă aromată! Încearcă şi tu reţeta de deliciu cremos!

1.    Pentru blat, gălbenuşurile se freacă cu zahărul până ce se obţine o cremă spumoasă în care se adaugă cafeaua solubilă, amidonul, praful de copt şi albuşurile bătute spumă.  Aluatul se toarnă într-o tavă pătrată sau dreptunghiulară şi se coace 25 de minute. Se lasă să se răcească în tavă şi apoi se taie în trei.

2.    Pentru cremă, la bain-marie se freacă ouăle cu zahărul până ce îşi dublează volumul. Se scoate de la bain-marie şi se continuă amestecarea până ce se răceşte. Separat, untul moale se freacă spumă. Când compoziția de ouă s-a răcit se amestecă cu spuma de unt, până la completa omogenizare.  Se potriveşte gustul cu esenţa de vanilie.

3.    Într-o tavă, se aşază alternativ blaturile şi crema având grijă ca ultimul strat să fie cremă. Se presară cu fulgi de ciocolată şi se dă la rece pentru 4 ore.