Deliciu cu căpşuni
1. Se bate frişca lichidă şi se pune în congelator pentru 10 minute.
2. Căpşunile se spală bine, după care se lasă să se usuce şi se taie mărunt. Se pun într-un bol de salată şi se pudrează cu zahăr.
3. Se scoate frişca de la congelator şi se amestecă cu siropul de zahăr ars puţin câte puţin. Se încorporează şi brânza dulce şi zahărul vanilat şi se pune din nou la rece.
4. Se pune lichiorul de căpşuni într-un vas şi se adaugă şase linguri de apă în care se înmoaie pe rând pişcoturile.
5. Într-un pahar se aşază un rând de căpşuni, peste care se pune un strat de cremă de brânză şi frişcă, apoi se adaugă biscuiţii şi din nou un rând de căpşuni.
6. La sfârşit se pune puţină cremă şi se decorează cu o frunză de mentă.