Prăjitură păcătoasă cu ciocolată şi căpşuni

60 minute
6 portii
Mediu

Învaţă să prepari un desert păcătos cu ciocolată topită delicioasă şi căpşuni aromate, proaspete.

Se topeşte ciocolata împreună cu untul pe bain marie. Ouăle se bat împreună cu zahărul pudră, până fac spumă. Se adaugă făina în ploaie dină şi se încorporează încet.

Se încorporează şi ciocolata topită cu untul, dar abia după ce s-a răcit puţin.

Se ung formele de prăjitură cu unt sau ulei şi se tapetează cu făină, ca să nus e lipească aluatul de ciocolată.

Turnaţi compoziţia în forme, dar nu până sus, deoarece prăjiturile vor creşte la copt. Se lasă la frigider 20-30 minute, apoi se scot şis e lasă la tempeatura camerei încă 10 minute.

Se introduce câte o căpşună curăţată în mijlocul prăjiturii.

Se dau la cuptor la foc mediu circa 15 minute, cât să se coacă, fără să se întărească mijlocul.

Se scot şi se ornează cu căpşuni proaspete şi zahăr pudră sau frişcă.