► Gelatina se scufundă în apă rece. Jumătate din căpşuni se zdrobesc piure, iar restul se taie bucăţi mici.
► Albuşurile se bat spumă cu zahărul. Se încorporează treptat frişca, iar brânza se amestecă cu piureul de căpşuni.
► Gelatina înmuiată în apă se lasă puţin la foc mediu, apoi se încorporează şi puţină brânză din amestec şi se lasă până se topeşte gelatina complet. Se ia de pe foc, se adaugă albuşurile bătute cu zahărul, piureul de căpşuni cu brânză şi se lasă la rece, până când amestecul devine gelatinos.
► Se pune într-o formă de pudding, până ce devine ferm. Se răstoarnă pe un platou, se pun vertical pişcoturile, cărora li s-a tăiat capătul din partea de sus. Din aceste capete se face un fel de capac. Apoi se decorează cu frişcă, căpşuni şi mentă.
29 mai 2012