1. Se pune pieptul de pui să fiarbă în apă cu sare, se ia spuma şi se lasă să fiarbă bine. Se scoate din apa în care a fiert şi se taie felii foarte subţiri. Se pun într-un bol şi se acoperă cu un strat de unt.
2. Între timp, se curăţă vinetele, roşiile şi ardeii. Se taie felii şi se călesc în puţin ulei. Se scot într-un bol şi se pregăteşte o tavă. Aceasta se tapetează cu unt şi cu pesmet şi se pun legumele într-un strat, iar deasupra se aşază feliile de carne una lângă alta.
3. Se presară pe deasupra pesmetul şi untul topit şi se bagă la cuptor până se lasă toate legumele, apoi se condimentează cu sare, piper cât este nevoie şi se adaugă pulpa de roşii.
4. După ce s-a făcut, se taie cu atenţie să nu se sfărâme şi se serveşte ornată cu verdeaţă proaspătă ori salată verde.