1. Se amestecă ouăle, un praf de sare, gălbenuşul, făina, untul topit şi jumătate din lapte, până se obţine o compoziţie omogenă. Se subţiază apoi cu restul de lapte amestecat cu apa minerală şi se lasă deoparte.

2. Pentru umplutură, carnea tocată se prăjeşte într-o tigaie încinsă cu ulei în care s-a călit uşor şi ceapa tocată mărunt. Se amestecă până se prăjeşte toată carnea, apoi se adaugă sucul de roşii şi pasta de tomate. Se lasă să fiarbă înăbuşit şi se condimentează cu sare şi verdeaţă. Când se răceşte puţin, se adaugă şi porumbul fiert.

3. Se prăjesc pe rând clătitele şi se umplu cu compoziţia de carne tocată. Se aşază pe farfurii şi se ornează cu verdeaţă, cuişoare şi boabe de muştar. Brânza proaspătă se freacă cu mierea, apoi se separă o parte în care se pune cacaoa şi se amestecă. Se şpriţează pe marginea farfuriei.