Fantezie multicoloră
1. Se opăreşte şunca afumată şi muşchiul de porc, în vase diferite şi se lasă să se răcească, după care se taie cubuleţe.
2. Se taie chiflele în bucăţi mici şi se înmoaie în apa în care s-a opărit carnea.
3. Peste ele se adaugă carnea tăiată cubuleţe, urzicile, pătrunjelul şi ceapa verde, toate opărite şi se condimentează cu sare şi piper.
4. Într-un alt vas se bat ouăle cu laptele şi cu puţină sare, după care se lasă să stea puţin.
5. Peste această compoziţie se adaugă amestecul de verdeţuri şi carne şi se amestecă bine.
6. Se tapetează un vas de yena cu unt, se toarnă compoziţia în el şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.
7. Se serveşte în funcţie de preferinţe, caldă sau rece şi se asezonează cu salată sau roşii.