1. Aluatul se decongelează, iar cuptorul se preîncălzeşte la 200°C.
2. Puddingul de vanilie se amestecă cu 2-3 linguri de lapte rece, iar restul de lapte se încălzeşte, cu zahărul. Se încorporează puddingul, se mai fierbe puţin, la foc mic. Se lasă cca 5 minute să se răcească, apoi se pune un gălbenuş, amestecând.
3. Se taie caisele în bucăţi mai mici. Din aluatul decongelat se întinde o foaie de 30 x 30 cm. Se taie, cu ajutorul unui pahar, 18 bucăţi cu diametrul de 10 cm. 9 bucăţi se pun într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, iar marginile se ung cu albuş. Deasupra fiecărei bucăţi se pune compoziţie de pudding, apoi o bucată de caisă. Se acoperă cu celelalte 9 bucăţi de aluat şi se lipesc marginile bine.
4. Gălbenuşul se amestecă cu 2 linguri de lapte şi se unge partea de sus a aluatului. Se lasă la copt 12-15 minute.
5. Se scoate, se acoperă cu glazura albă, apoi se decorează.
Foietaj-fantezie
Usor