Îţi plac prăjiturile cu brânză? Nu-i aşa că sunt delicioase? Încearcă şi această reţetă de foitaj cu urdă şi stafide!

1.    Aluatul se lasa la dezgheţat, apoi se împarte în doua foi. Una dintre ele se aşaza în tava de copt, tapetata în prealabil cu hârtie de copt, şi apoi se înţeapa cu ajutorul unei furculiţe.

2.    Separat, se prepara umplutura: urda se amesteca bine cu zaharul tos şi cel vanilat, 4 oua şi stafidele învelite în ciocolata, pâna se obţine o compoziţie omogena.  Amestecul astfel obţinut se toarna peste foaia din tava.

3.    Peste compoziţie se aşaza a doua foaie de aluat, care se cresteaza în patraţele cu ajutorul unui cuţit, apoi se unge cu un ou batut.

4.    Tava se da la cuptorul preîncalzit, la 200°C, pentru aproximativ 20 de minute, pâna ce placinta se rumeneşte frumos pe deasupra.