- Se dezosează pulpa de miel, se trece în câteva jeturi de apă şi se lasă să se scurgă în sită. Se condimentează cu sare, piper măcinat şi boabe, se unge cu uleiul de măsline, se rulează şi se prinde cu scobitori ca să nu se desfacă.
- Separat, se spală frunzele de ştevie şi crenguţele de rozmarin. Pulpa de miel se înfăşoară în frunzele de ştevie şi se acoperă cu crenguţele de rozmarin, apoi se lasă la frigider aproximativ 60 de minute.
- Între timp, se curăţă şi se spală anghinarea, se opăreşte în apă clocotită, apoi se scoate şi se lasă la scurs. Se desface în bucăţi, care se pun în tavă lângă pulpa de miel. Carnea de miel se stropeşte cu vin, apoi se bagă tava în cuptor şi se lasă la foc potrivit. Se mai stropeşte din când în când carnea cu sosul din tavă. După ce s-a rumenit, se serveşte împreună cu anghinarea.
Friptură în crustă aromată
Usor