Fursecuri stele cu scorţişoară

Mediu

 Fursecurile stele cu scorţişoară sunt inspirate dintr-o reţetă tradiţională germană şi sunt delicioase. Încearcă şi tu această reţetă de fursecuri!

1.   Se mărunţesc cele 500 g de migdale, iar albuşurile se bat cu un praf de sare şi, după ce spuma începe să se formeze, se adaugă sucul de lămâie şi zahărul. Se continuă ba-terea spumei până ce se se obţine o spumă tare. Se opresc 6 linguri de spumă pentru glazură.

2.   În restul spumei, se adaugă cele 500 g migdale şi scorţişoara. Se amestecă şi aluatul rezultat se întinde într-o foaie de aproximativ 5 mm. Se presară foaia cu cele

200 g migdale mărunţite.

3. Se taie fursecurile cu forme de stele şi se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie. Se ung cu spuma păstrată şi se coc 30 de minute. După coacere, se lasă timp de o noapte să se usuce bine.