Mai ţii minte desertul copilăriei? Gogoşile erau îndrăgite de toţi cei mici şi cei mari. Uite cum să faci şi tu gogoşi aromate!

Pasul 1: Într-un bol cu puţin lapte şi o linguriţă de zahăr tos se desface drojdia. Separat, se pune făina care se desface cu restul de lapte. Se adaugă sare, zahăr tos, unt şi scorţişoară.

Pasul 2: Se adaugă ouăle, unul după altul, se amestecă şi apoi se pune drojdia desfăcută în lapte. Se adună aluatul într-o bilă care se lasă la crescut 30 de minute.

Pasul 3: Pe masa presărată cu făină se întinde aluatul într-un sul din care se desprind bucăţi care se modelează în suluri subţiri care se împletesc.

Pasul 4: Se lasă gogoşile din nou la crescut pentru 30 de minute. Se încinge ulei în friteuză şi se prăjesc gogoşile pentru 5 minute. Se scot pe şervete absorbante şi apoi se presară cu zahăr.