Gustări uşoare
1. Se spală ceapa şi usturoiul, se lasă să se scurgă, apoi se taie mărunt şi se pun separat în două boluri. Se presară sare pe deasupra şi se zdrobesc cu blenderul până se obţine o pastă care se amestecă cu ulei şi sare, dacă mai este nevoie.
2. Şi cu roşioarele se procedează la fel, iar ciupercile se curăţă, se spală şi se lasă să se scurgă de apă, apoi se pun să se rumenească pe grătar. Spanacul se opăreşte în apă fiartă.
3. După ce s-au pregătit toate ingredientele, se taie chiflele pe jumătate şi se pun pe grilul încins 2-3 minute pe o parte şi 2-3 minute pe cealaltă parte.
4. După ce s-au rumenit puţin, se ung cu unt, se ornează cu ingredientele pregătite, se rade caşcaval pe deasupra sau mozzarella şi se bagă în cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Se servesc calde.