1. Se dizolvă drojdia şi zahărul în lapte. Se amestecă cu făina, se frământă, se acoperă şi se lasă 10-15 minute la dospit. Se adaugă oul bătut cu sare şi 60 g unt, apoi se frământă din nou şi se lasă la cald, la dospit, 20 minute.

2. Din aluat se întinde o foaie groasă de 1,5 cm. Se taie inele cu diametrul de 6-7 cm, se acoperă şi se lasă din nou la dospit, 10-15 minute.

3. Între timp, se încinge pe foc o tigaie cu ulei. Se prăjesc apoi pe rând gogoşile, câte 2-3 minute pe fiecare parte, la foc potrivit, şi se lasă la scurs pe o hârtie absorbantă.

4. Pentru glazură, ciocolata rasă şi restul de unt se pun într-un ibric deasupra unui vas cu apă fierbinte şi se amestecă energic până se omogenizează. Se toarnă pe gogoşi, se lasă să se întărească glazura şi se servesc imediat.