Lasagna cu pui

1. Se trece pieptul de pui printr-un jet de apă, se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie şi se taie bucăţele mici şi subţiri.

2. Într-o tigaie, se pun untul şi două linguriţe de ulei la încins, iar în acesta se pun bucăţelele de piept la prăjit. Se condimentează cu sare şi piper alb, după gust, şi lasă-le câteva minute să se rumenească.

3. Separat, se pune apă, sare şi ulei într-o oală şi, când începe să clocotească, se adaugă foile de lasagna care se lasă la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se unge o tavă cu puţin unt, se pune primul strat de foi, carnea, un alt strat de foi, carne şi ultimul strat de foi şi se acoperă cu sosul béchamel.

4. Se topeşte untul, se pune făina, laptele călduţ şi se fierbe la foc mic. După ce se obţine sosul, se toarnă peste lasagna, se presară caşcacvalul ras şi, pe deasupra, se toarnă sucul de roşii. Se servesc calde, ornate cu cimbru şi busuioc verde tocat mărunt.