1. Se spală limba de porc şi se fierbe până se înmoaie. Se răceşte şi se curăţă de piele. Se înăbuşă legumele conge­late în puţină apă.

2. Separat, se dizolvă bulionul în 500 ml apă. Se adaugă oţetul, condimentele şi se fierbe. După ce clocoteşte bine se pune gelatina, apoi se strecoară printr-o sită deasă.

3. Se clătesc formele cu apă rece. Se toarnă aspic cât să acopere baza formei şi se lasă să se închege.

După aceea se adaugă un strat cu legume şi se toarnă din nou aspic. După ce şi acest strat se încheagă, se pun şi feliile de limbă de porc, peste care se toarnă ultimul strat de aspic. Se lasă la frigider.

4. Pentru a dezlipi conţinutul de formă se scufundă în apă fiartă câteva secunde. Aspicul se feliază şi se serveşte cu cremă de brânză şi legume proaspete.