Minestrone

Învaţă să prepari o supă minestrone delicioasă.

 

Mod de preparare:

1. În oala de fiert supa se încinge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga morcovii taiaţi cubuleţe si se lasa 2-3 minute amestecându-i.

2. Apoi, se adauga cartofii taiaţi cubuleţe, ţelina taiata rondele, dovleceii taiaţi cuburi, fasolea pastai si varza taiata fideluţa. Se toarna supa din concentrat de legume si rosiile taiate, cu tot cu suc. Se lasa sa dea în clocot, se reduce focul, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, timp de o ora.

3. Între timp, fasolea boabe se trece sub un jet de apa rece, daca a fost conservata, si se adauga în oala cu 15 minute înainte de expirarea timpului.

4. Supa se consuma atât calda, cât si rece si, dupa gust, i se pot adauga paste fainoase sau orez.