Mini tarte aperitiv

1. Se aleg şi se spală ciupercile. Se toacă mărunt şi se călesc în unt. Spre sfârşit, se adaugă mărarul tocat mărunt şi caşcavalul ras.
2. Se separă ouăle. Gălbenuşurile se pun într-un bol şi se mixează cu un praf de sare, iar albuşurile se bat spumă. După aceea, se adaugă crema de gălbenuşuri, ciupercile călite, iaurtul şi bicarbonatul stins în zeamă de lămâie.
3. Se amestecă uşor, în acelaşi sens şi, spre sfârşit, se adaugă făina cernută.
4. Compoziţia se toarnă în forme speciale, tapetate cu hârtie de copt şi se bagă în cuptorul încins, în prealabil. După ce au crescut şi s-au rumenit uniform, se scot şi se lasă la răcorit câteva minute. Se ornează cu pătrunjel proaspăt şi rondele de roşii.