Încearcă o reţetă specială, foarte potrivită pentru serile când ai invitaţi la masă: muşchi de porc uc linte şi varză roşie.

1. Mugurii de pin se marunesc si se pun într-o tigaie fara grasime. Se prajesc usor si se dau deoparte. La mixer se pun 40 g de unt si se mixeaza pentru a obine o spuma în care se adauga busuiocul marunt tocat  si mugurii de pin marunii.

2. Carnea se freaca bine cu sare si piper.

3. Untul ramas se pune pe o bucata de folie de aluminiu si peste el se asaza carnea. Se ruleaza usor cu ajutorul foliei, pentru ca toata carnea sa primeasca unt, se înfasoara în folie, care se strânge la capete, si se da la cuptor pentru 15 minute. Apoi, se desface folia si se lasa înca 10 minute sa devina auriu, frumos rumenit.

4. Se serveste cu linte fiarta si calita apoi în puin ulei, alaturi de varza rosie si sosul de unt.