1. Muşchiul se spală, se curăţă de pieliţe şi se condimentează pe toată suprafaţa cu chimen, rozmarin, sare şi piper asortat. Se înfăşoară într-o folie şi se lasă la rece aproximativ 2 ore.

2. Se pregătesc între timp cartofii. Se curăţă de coajă şi se pun la fiert cu apă şi sare. După ce s-au fiert se scot din apă şi se pun într-o tigaie cu puţin unt şi se rumenesc până capătă culoarea arămie. După ce s-au rumenit bine, se pun în tava de teflon. Pe margini şi în mijloc se aşază muşchiul de porc fezandat.

3. Usturoiul se curăţă, se pisează cu sare grunjoasă şi se freacă cu puţină sare şi piper. Cu această pastă se unge muşchiul de porc. În tavă se mai pune puţină apă şi ulei şi se bagă la cuptor aproximativ o oră, la foc iute şi apoi la foc moderat. Friptura se stropeşte cu sosul din tavă, iar la sfârşit se pune vinul, măslinele şi ardeii copţi tăiaţi fâşii.