1. Se taie muşchiuleţul de vită felii subţiri şi se călesc în tigaia unsă cu ulei de măsline. Se lăsă să se înăbuşe pe toate părţile şi, dacă este nevoie, se mai adaugă apă puţin câte puţin. Spre sfârşit, după ce s-au pătruns bine se adaugă vinul, sarea, piperul, salvia proaspătă şi oţetul balsamic.
2. Se opreşte focul şi tigaia se acoperă cu un capac. Se curăţă gogoşarii de sâmburi, se spală şi se taie feliuţe. Se călesc separat în puţin ulei până se înmoaie. Se condimentează cu sare şi piper şi spre sfârşit se adaugă sucul de roşii.
3. După ce s-a pregătit şi sosul de gogoşari, se toarnă peste muşchiuleţul de vită şi se bagă în cuptor, aproximativ 40 de minute.
4. Se serveşte cu diferie garnituri: de cartofi natur, orez sau paste şi se ornează cu frunzuliţe de cimbru proaspete.
12 decembrie 2010