Pacheţele surpriză
1. Fiecare piept de pui se împarte în patru bucăţi egale şi se bat cu ciocanul pentru şniţele. Spanacul se spală, se toacă mărunt. Brânza se amestecă cu spanacul şi se împarte în opt părţi egale, apoi se pune câte o bucată pe fiecare felie de carne. Se presară cu sare şi piper şi se împăturesc. Pacheţelele se fixează cu scobitori.
2. Se încinge cuptorul, se pun pacheţelele într-o tavă, se stropesc cu vin alb şi se pune deasupra fiecăruia câte o bucată de unt. Se lasă la foc potrivit, 40 de minute, şi se stropesc, din când în când, cu zeama din tavă.
3. Separat, se pregătesc gogoşelele. Se pun pe foc, într-o crăticioară, un pahar de apă, untul şi sarea şi se dă în clocot. Se încorporează făina treptat până se formează un aluat care se desprinde uşor de pe pereţii vasului. Se lasă puţin să se răcească, apoi se adaugă ouăle unul câte unul şi se amestecă bine. Se toarnă aluatul printr-un cornet de hârtie şi se şpriţează steluţe direct în tava de copt. Se coc 25 de minute, se răcesc şi se umplu cu mozarella frecată cu unt, sare şi piper după gust. Se servesc pe felii de salată, alături de pacheţelele din carne de pui.