Ruladă din omletă

1. Se bat ouăle cu smântâna şi condimentele, cât să se omogenizeze, nu mai mult. Compoziţia obţinută se toarnă într-o tavă (de 32×35 cm) tapetată cu hârtie de copt. Deasupra, se presară măslinele feliate şi pătrunjelul. 2. Tava se introduce în cuptorul încins şi se lasă la copt aproximativ 20 de minute. Nu vă speriaţi […]

Crap în sos roşu cu usturoi

1. Se încinge cuptorul la 200˚C. Între timp, se aşază crapul într-un vas termorezistent. 2. Separat, într-un vas, se amestecă bulionul cu vinul, amidonul alimentar, pesto rosso, zahărul şi sarea de mare, după gust. 3. În burta peştelui se bagă câţiva căţei de usturoi curăţaţi, câteva felii de ardei şi câteva roşii cherry. Deasupra lui, […]

Tartă fragedă cu prune

1. Se face un aluat din făină, zahăr, praf de copt, ou şi untură. Se frământă bine, iar apoi, 3 sferturi din aluat se întinde şi se pune într-o tavă. 2. Separat, se spală prunele, li se scot sâmburii se taie în patru şi se presară cu scorţişoară. 3. Restul aluatului se întinde şi se […]

Pilaf cu caşcaval

1. Într-o tavă, se pune orezul în supa gata preparată, la fiert. Când boabele de orez sunt aproape fierte, se adaugă untul şi se amestecă bine, până se încorporează. 2. În compoziţia de mai sus, spre final, se adaugă apoi şi caşcavalul. Se acoperă tava şi se înfăşoară bine, cât se se umfle boabele de […]

Mușchi de vită în vin

1. Se ia bucata de mușchi și se spală în apă rece. Se înțeapă cu vârful unui cuțit pe toată suprafața și se unge cu unt. Se condimentează cu piper, salvie și rozmarin și se toarnă vinul roșu. Se acoperă cu o folie de plastic și se lasă la rece aproximativ 2 ore. 2. Conopida […]

Must cremos cu înghetata

1. Se spală strugurii, se rup boabele de pe ciorchine şi se sfărâmă într-un vas. Strugurii şi sucul se pun într-un borcan şi se lasă 2 zile. Mustul obţinut se trece prin sită şi se pune în sticle. 2. Coacăzele şi murele se pasează, apoi se amestecă cu mustul şi se mixează câteva minute până […]

Red light

1. Se spală strugurii, se rup boabele de pe ciorchine şi se sfărâmă într-un vas. Strugurii şi sucul se pun într-un borcan şi se lasă 4 zile. Mustul obţinut se trece prin sită. 2. Se prepară o limonadă, care se îndulceşte cu miere. Apoi, într-un vas mai mare, se amestecă cu mustul de struguri roşii, […]

Tropical dream

1. Se spală strugurii, se rup boabele de pe ciorchine şi se sfărâmă într-un vas. Strugurii şi sucul se pun într-un borcan şi se lasă 4 zile. 2. Mustul obţinut se trece prin sită şi se amestecă cu sucul natural de gref. La final se adaugă mierea şi se serveşte.

Magic wine

1. Se spală strugurii, se rup boabele de pe ciorchine şi se sfărâmă într-un vas. Strugurii şi sucul se pun într-un borcan şi se lasă 2 zile. Mustul obţinut se amestecă cu sucul de ananas, proaspăt stors. Se consumă imediat sau se poate păstra la frigider, câteva zile. 2. Se pune în fiecare pahar puţin […]

Orange mistery

1. Se spală strugurii, se rup boabele de pe ciorchine şi se sfărâmă într-un vas. Strugurii şi sucul se pun într-un borcan şi se lasă 4 zile. 2. Mustul obţinut se trece prin sită. Se amestecă cu sucul natural de portocale. 3. Se poate consuma proaspăt sau poate fi păstrat la rece, câteva zile.