Pui în crustă de pesmet și verdețuri

Un preparat pentru gusturi alese. Învață să faci și tu un pui în crustă de pesmet și verdețuri delicios! 1. Se dezosează puiul și se împarte în lobi care se ung cu o linguriță de unt și se prăjesc pe ambele părți câteva minute până devin aurii. 2. Se amestecă restul de unt cu pesmetul și verdeața și se […]

Flan de dovlecei împotriva obezității

Ai multe kilograme în plus și încerci să ai grijă ce mănânci? Iată o rețetă perfectă pentru tine: flan de dovlecei! 1. Ceapa tocată mărunt şi dovleceii se călesc în ulei 5 minute şi se lasă apoi să se răcească. 2. Se unge un vas de cuptor cu ulei şi se bat ouăle cu busuiocul, apoi se amestecă cu […]

Piept de curcan cu sos, pentru hiper-tensiune

Dacă suferi de hiper-tensiune trebuie să ai grijă ce mănânci. Așa că îți propunem o rețetă gustoasă de piept de curcan cu sos nemaipomenit: 1. Într-un bol, se amestecă dulceaţa, muştarul, cimbrul şi piperul. Carnea se pune în vasul de copt şi se unge cu amestecul de muştar. 2. Se dă vasul la cuptor pentru 50 de minute. 3. […]

Mușchi de vițel la cuptor, pentru gastrită

Suferi de gastrită? Ei bine, iată o rețetă ușoară, care nu îți va face probleme la stomac. Cum poți prepara sănătos mușchiul de vițel la cuptor: 1. În mușchiul de vițel se fac mici incizii în care se pun felioare de usturoi. 2. Carnea se aşază în tavă, se pun ciupercile trecute printr-un jet de apă rece […]

Negresă cu nuci

De când n-ai mai mâncat o porție delicioasă de negresă cu nuci? Uite o rețetă super-simplă și rapidă! 1. Într-un vas se pun făina, cacaua, zahărul, sarea şi praful de copt. Se amestecă. 2. Se adaugă uleiul şi se amestecă iar dacă se fac cocoloaşe, nu e nicio problemă. 3. Se pune apa rece, se amestecă, […]

Prăjitură păcătoasă cu ciocolată şi căpşuni

Învaţă să prepari un desert păcătos cu ciocolată topită delicioasă şi căpşuni aromate, proaspete. Se topeşte ciocolata împreună cu untul pe bain marie. Ouăle se bat împreună cu zahărul pudră, până fac spumă. Se adaugă făina în ploaie dină şi se încorporează încet. Se încorporează şi ciocolata topită cu untul, dar abia după ce s-a […]

Paste cu roşii uscate la soare şi brie

Învaţă să faci paste cu roşii uscate la soare, brânză brie şi ardei gras cu busuioc ca la mama lor, în Italia. Mod de preparare: Amestecă pastele linguine, busuiocul, ardeii uşor căliţi, roşiile uscate la soare şi usturoiul într-un vas mare. Adaugă apa, uleiul de măsline, sarea, fulgii de ardei iute şi o cantitate mare […]

Mere trase în ciocolată cu fistic

Învaţă să prepari un desert sănătos şi cu doar 100 de calorii din mere, ciocolată topită şi fistic proaspăt pisat. Mod de preparare: Taie merele felii şi scoate sâmburii şi părţile tari, lemnoase. Topeşte ciocolata pe bain marie (într-o cratiţă pusă peste o cratiţă mai mare, umplută pe jumătate cu apă care clocoteşte). După ce […]

Sendviş crocant cu ciocolată şi alune

Învaţă să prepari un sendviş delicios şi crocant cu ciocolată şi alune de pădure. Un desert decadent şi uşor de făcut, cu doar 100 de calorii. Amestecă fulgii de cocos cu fulgii de ovăz şi pudra de cacao. Adaugă unt la temperatura camerei câte un vârf de cuţit, până obţii un aluat sfărâmicios, dar care […]

Paste rapide la capac cu spanac

Învaţă să faci paste cu spanac şi anghinare fără efort, aruncând totul într-o oală. Mod de preparare: Curăţă ciupercile şi taie felii subţiri. Taie şi anghinarea, ceapa, usturoiul. Pune supa de legume, uleiul de măsline, ciupercile, inimile de anghinare, ceapa şi usturoiul într-o oală mare. Rupe pastele fettucine în două şi aruncă-le în oală alături […]