Peşte cu pătrunjel
Învaţă să prepari nişte peşte cu pătrunjel la grătar după o reţetă simplă. Mod de preparare: 1. Pestele curaţat si spalat se pune la marinat pentru 30 de minute într un amestec de suc de lamâie, usturoi pisat, sare si condimentul Dora mix. 2. Între timp, ceapa se taie marunt si se amesteca cu […]
Coaste de porc picante
Învaţă să frigi pe grătar nişte coaste de porc picante delicioase. Mod de preparare: 1. Coastele se presara cu sare, piper, boia si condimentul Dora mix. Se lasa sa stea asa pâna este gata sosul. 2. Într-o tigaie cu ulei încins se caleste ceapa tocata şi, dupa ce s-a înmuiat, se adauga pasta de […]
Pulpe de pui cu muştar
Învaţă să prepari pe grătar nişte pulpe de pui cu muştar delicioase. Mod de preparare: 1. Într-un vas, se amesteca mustarul, mierea, maioneza si sosul de rosii. Din acest amestec se opresc 2-3 linguri si cu restul se unge carnea. 2. Se pune carnea pe gratarul foarte bine încins si se lasa 10 minute […]
Chiftele cu fulgi de porumb
Învaţă să prepari nişte chiftele cu fulgi de porumb după o reţetă inedită. Mod de preparare: 1. Carnea, ceapa si mararul se trec prin masina de tocat si apoi tocatura se amesteca cu un ou, sare si piper. 2. Cu mâna umeda se formeaza chiftele care se trec prin faina, ou batut si fulgii […]
Inele de ceapa
Învaţă să prepari inele de ceapă la tine acasă, mai sănătoase şi naturale decât la fast food. Mod de preparare: 1. Ceapa se taie si se desface în inele care se trec prin oul batut. 2. Faina se amesteca cu sare si piper si inelele se trec prin acest amestec, scuturând faina în exces. […]
Mini tarte aromate
Învaţă să prepari nişte mini tarte aromate delicioase. Mod de preparare: 1. Se întinde aluatul si apoi cu un pahar se taie cercuri pe masura formelor de copt. 2. Într-un castron, se bat ouale, se adauga smântâna, maslinele, patrunjelul tocat, sarea si piperul. 3. Dovlecelul se taie cuburi care se prajesc în ulei si […]
Tocană de vită şi cartofi noi
Învaţă să prepari o tocană de vită şi cartofi noi delicioasă. Mod de preparare: 1. În ulei încins, se pune ceapa taiata marunt, usturoiul feliat si carnea. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea uniform, se adauga faina. Se a,estecă, se presara cubul de concentrat si se toarna apa. 2. Se adauga morcovii, maslinele […]
Tartă de cartofi la tigaie
Învaţă să prepari o tartă cu cartofi la tigaie delicioasă. Mod de preparare: 1. Se spala si se curaţa cartofii, se feliaza cât se poate în felii nu foarte groase. 2. Se pun într-o tigaie cu unt topit împreuna cu baconul afumat taiat cubuleţe. Se lasa la prajit 15 minute. 3. Când sunt aurii […]
Rulou de carne
Prepară un aperitiv aspectuos şi gustos cu carne tocată! Iată reţeta de rulou cu carne! Pasul 1: Aluatul se taie cât trebuie pentru rulada, cam jumatate. Cu un sucitor se întinde pentru o obţine o foaie subţire. Pasul 2: Ardeii, bine spalaţi, se coc, se presara cu sare si se lasa sub un capac 10 […]
Pui cu sos alb
Ia o cină uşoară şi gustoasă. Vezi reţeta de pui cu sos alb! 1. Într-un vas se încinge uleiul si se pun ciocanelele sa se prajeasca, întorcându-le din când în când. 2. Între timp, într-un vas încapator, se topeste margarina, se pune faina si, progresiv, smântâna de gatit. Se amesteca bine si apoi se toarna […]