1. Se cerne făina, se face loc la mijloc şi se pune drojdia fărâmiţată, mierea, puţin lapte cald şi puţină făină, ca să se facă maiaua. Se amestecă uşor cât să se omogenizeze şi se lasă măcar un sfert de oră să crească.

2. Se adaugă apoi restul ingredientelor şi se frământă aluatul cam 10 minute, până devine elastic. Dacă este nevoie, mai adăugaţi câte puţină făină la frământat. Se lasă apoi la crescut, la cald, cam o jumătate de oră.

3. După ce a crescut, coca se împarte în 16 părţi egale. Se formează biluţe şi, fiecare, se crestează la suprafaţă în formă de x.

4. Pâinicile se aşază în tava tapetată în prealabil cu hârtie de copt, se ung cu ou bătut şi se presară deasupra câteva seminţe. Se mai lasă 30 de minute, apoi se bagă în cuptorul încins, la foc iute, cam 15-20 minute.

5. Dacă se servesc calde, se ung înainte cu unt topit. Reci, se servesc ca atare.