1. Se separă ouăle, gălbenuşurile se freacă cu un praf de sare, albuşurile se bat spumă cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, zahărul vanilat şi făina cernută. Se tapetează tava cu hârtie pentru copt şi se coace aluatul 10 minute pe o parte şi 10 pe cealaltă parte. Foaia se scoate caldă şi se aşază pe o tavă de iena în formă de cozonac, tapetată cu folie de aluminiu.

2. Se pune un strat de îngheţată, vişine din dulceaţă şi pe deasupra se pun fructele confiate.

3. Se mai adaugă un strat de vişine din dulceaţă, un strat de îngheţată de vanilie. Se întinde pe toată suprafaţa cu atenţie să nu iasă din formă. Se acoperă cu foaia de pe margine şi se înfăşoară cu folia de aluminiu. Se bagă la rece şi după aceea se serveşte ornată cu bobiţe de vişine şi frunzuliţe de mentă.