1. Se taie fileurile de peşte în jumătăţi astfel încât să pară ca nişte beţişoare. Se dau cu sare şi piper şi se trec prin primul strat de pesmet.

2. Se trec bucăţile de peşte prin ou şi al doilea strat de pesmet şi se pun la prăjit în uleiul bine încins. Se prăjesc 5 minute pe o parte şi 5 pe cealaltă, până capătă culoarea arămie, apoi se scot din ulei şi se pun la scurs pe un prosop absorbant de bucătărie.

3. Cartofii se curăţă şi se pun la fiert cu sare ca pentru piure. După ce s-au fiert, se scot din apă şi se amestecă cu unt şi pătrunjel verde.

4. Celelalte legume, mazărea şi cu fasolea verde se fierb în apă şi după ce s-au fiert se perpelesc puţin în ulei. Peştele pane se serveşte cald împreună cu soteul de legume ornate cu pătrunjel verde.