1. Se spală piepţii de pui, se trec printr-un jet de apă rece și apoi se șterg cu un șervet absorbant de bucătărie. Se taie cubuleţe, apoi se călesc în uleiul încins în prealabil, într-o tigaie. După ce s-au rumenit, se condimentează cu sare, cimbru și piper și apoi se înfășoară în feliile de bacon. Ca să nu se desfacă baconul, se prinde cu 1-2 scobitori.
2. Se curăţă usturoiul, se spală și se taie rondele. Roșiile și ardeii se taie felii potrivite și se condimentează cu sare, piper și cimbru.
3. Se ornează rulourile cu roșiile tăiate și ardeii, cu caşcavalul tăiat felii şi cu usturoiul și cu măslinele feliate. Se stropesc cu ulei de floarea-soarelui și se bagă în cuptorul încălzit în prealabil.
4. Se lasă să se rumenească și se servesc cu salată de sfeclă sau salată verde. Se ornează cu cimbru și busuioc proaspăt.
10 ianuarie 2011