Piept pané cu bulete de caşcaval
1. Se feliază pieptul de pui, se bate cu ciocanul de şniţele, se condimentează cu sare şi piper, se stropeşte cu puţin ulei ca să se frăgezească şi se lasă câteva minute la rece.
2. Între timp, se pun cartofii să fiarbă, în coajă cu sare. După ce au fiert, se lasă să se răcească şi se curăţă. Se zdrobesc cu furculiţa şi se amestecă cu caşcavalul ras pe răzătoarea mică, cu un ou crud, sare, piper şi cu susanul prăjit.
3. Compoziţia se lasă 10 minute la rece şi apoi se pregătesc buletele. Se trec prin ou şi pesmet amestecat cu parmezan şi se prăjesc. Se scot pe un prosop absorbant.
4. Separat, se bat ouăle pentru şniţel, cu sare, piper şi muştar. Pieptul de pui se trece prin făină cu pesmet şi parmezan, ou şi pesmet şi se prăjesc în uleiul încins. Se servesc pe frunze de salată, cu bulete de caşcaval şi cu amestec de legume la alegere.