Pizza vegetariană dublă
45 minute
4 portii
Mediu
1. Se cerne făina. Drojdia se amestecă cu zahărul în 100 ml de apă călduţă şi se adaugă peste făină. Se frământă cu uleiul şi se lasă să crească.
2. Aluatul se taie în două şi se întinde câte o foaie. Pentru prima pizza, spanacul se amestecă cu crutoanele, sare, piper şi un căţel de usturoi. Se întinde peste aluat în spirală. Se bat ouăle şi se toarnă deasupra. Se adaugă măslinele verzi umplute cu ardei, maghiranul şi usturoiul tăiat mărunt.
3. Pentru a doua pizza, roşiile se taie cubuleţe, iar ceapa, rondele. Peste aluat se întinde ketchup şi se acoperă cu roşii, ceapă şi mozzarella felii. Se condimentează cu sare, piper şi oregano.
4. Cele două pizza se coc în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute şi se pot orna cu pătrunjel.
din aceeasi categorie