Învaţă să prepari o delicioasă plăcintă cu brânză de vaci după o reţetă implă.
Mod de preparare:
1. Se desface pachetul cu foi de plăcintă şi se numără, apoi se împart în trei părţi, alcătuite, probabil din câte 4-5 foi. Se creează astfel 3 grămezi cu foi.
2. Brânza se sfărâmă puţin cu furculiţa, se amestecă cu ouăle, zahărul şi zahărul vanilat. Se poate chiar mixa.
3. În tava unsă cu puţin ulei se aşază stratul de bază din cele 4-5 foi unse fiecare cu foarte puţin ulei, apoi se toarnă jumătate din cantitatea de brânză, se pun alte 4-5 foi, unse cu ulei, restul de brânză şi a treia parte de foi, unse cu ulei fiecare.
4. Se taie plăcinta şi se unge cu oul bătut amestecat cu lapte, apoi se presară susan. Se dă la cuptor circa 30 de minute sau până ce se rumeneşte frumos.