Îţi plac plăcintele cu carne? Atunci trebuie să încerci şi această plăcintă cu carne şi ciuperci!
1. Pentru aluat, iaurtul se amesteca cu uleiul, se adauga faina amestecata cu praful de copt, chimenul si sare. Se framânta bine si se întind doua foi subţiri.
2. Pentru umplutura, se caleste ceapa în ulei, se adauga carnea, se caleste, se presara Delikat gaina si se pun si ciupercile. Se lasa 10 mi nute pe foc si, apoi, se ia de pe foc si se adauga verdeaţa tocata, ouale crude si se amesteca bine.
3. În tava unsa cu ulei se asaza o prima foaie, se repartizeaza umplutura si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se taie aluatul fâsii si se modeleaza, dupa imaginaţie. Se unge placinta cu galbenus amestecat cu puţină apă.
4. Se coace 40 de minute si se lasa sa se raceasca în tava.